dagar
timmar
minuter
sekunder

Uttalande om Creekhouse Ladies Open

Ladies European Tour (LET) och Creekhouse Management bekräftar idag uppskjutandet av Creekhouse Ladies Open till 2021 på grund av den pågående situationen i förhållande till Coronaviruset (COVID-19).

För arrangörerna är det viktigt att Creekhouse Ladies Open erbjuder en evenemangsupplevelse som går utöver golf, både för det lokala samhället och för gäster som kommer från hela världen till den lilla sommarstaden.

Beslutet att skjuta upp turneringen vid Kristianstad Golfklubb i Åhus har därför fattats för att hedra arrangörernas åtagande att leverera ett exceptionellt och nytt evenemang för alla intressenter, med det nya datumet 3-6 juni 2021.

Pelle Krüger, VD för Creekhouse Management, säger: ”Vi har sedan starten åtagit oss att leverera ett stort och fantastiskt LET-evenemang, för och tillsammans, med spelare och alla inblandade parter. Det kommer fortfarande att hända, men tyvärr inte i september i år, med tanke på den nuvarande situationen och en utveckling som fortfarande är okänd. För att ge oss en chans att erbjuda en säker turnering mycket närmare det sätt vi alla ursprungligen siktade på, anser vi, tillsammans med LET och partners, att det är bäst för alla inblandade att skjuta upp evenemanget till den tidiga delen av tävlingsschemat 2021.”

Alexandra Armas, CEO på LET, kommenterar: “Att inte kunna spela Creekhouse Ladies Open i år är en besvikelse, men vi vill alla att LET’s återkomst till Sverige ska bli en stor framgång och vi är glada över att våra partners på Creekhouse Management är så dedikerade till våra idrottare och säkerställer evenemangets långsiktiga framtid. Vi är alla glada över 2021 och ser fram emot att besöka Kristianstads Golfklubb nästa sommar samt att fortsätta en tradition med stora svenska mästerskap, och samtidigt ge tillbaka till det lokal samhället och skapa en festlig atmosfär för alla inblandade.

För ytterligare information, kontakta:

Pelle Krüger, VD Creekhouse Management
email: pelle@creekhousemanagement.com 
mobil: 070-300 98 09

Carl-Henrik Dahlqvist, Marknadsansvarig Kristianstads Golfbana i Åhus
email: c-h@kristianstadsgk.com 
mobil: 070-867 46 60